Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Brácha jde do baráku, ohlásil muž a vykopl sestře dveře od domu

Na tradiční nedělní oběd ke své sestře nějakou dobu nezavítá pětadvacetiletý muž ze Znojma, který významně pošramotil sourozenecké vztahy. Naposledy na návštěvu k příbuzné vyrazil v podroušeném stavu a vůbec se nerozpakoval s tím, že ho nikdo nezval. Ségře vykopl dveře přímo před zraky pojíždějících strážníků.

Agresivní brácha se před návštěvou sestry vydatně posilnil. Poslal do sebe téměř deset litrů pěnivého moku, což jej otupilo natolik, že zcela zapomněl na slušné vychování. Nejen, že se příbuzné neohlásil, ale ani u vstupních dveří nezazvonil. Vykopl dveře a vstoupil do domu sourozence.

Vše viděli projíždějící strážníci, kteří hned za výtržníkem přiběhli, aby mu domluvili. Jenže místo rozumné debaty se dočkali spršky peprných nadávek a jedovatých výhrůžek. Strážníci našli vandala sedět na chodbě. Řekl jim, že vypil 17 piv. Dále zcela bez zábran strážníkům líčil, jak jim rozbije hlavu o radiátor a vyhodí je z okna, pak že jim rozbije hlavu cihlou a shodí je ze schodů,“ popsali v hlášení znojemští strážníci. 

Pracovníci v uniformách už nechtěli dál snášet nadávky od drzého podivína, jehož útočné choutky stále rostly. Když se vhrnul na jednoho ze strážníků, řekla si hlídka dost. „Neměl to dělat, protože vzápětí skončil na zemi v poutech. Pak si jej převzala hlídka Policie ČR,“ dodali strážci znojemského zákona.

Hodnocení článku je 72 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Michal Šťastný

Štítky Znojmo, Strážníci, Vandal, Alkohol

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Brácha jde do baráku, ohlásil muž a vykopl sestře dveře od domu  |  Znojemsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.