Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Zlodějské terno. Z auta sebral červenou mikinu za padesát korun

Jihomoravští policisté řeší kuriózní případ krádeže, která se stala na náměstí Svobody ve Znojmě. Neznámý zloděj tam vykradl auto, protože se mu zalíbila červená mikina, jež ležela na sedadle spolujezdce. Hodnota oděvu byla přitom pouhých padesát korun.

I když vyšetřovatelé ocenili deset let starý módní kousek na pouhých půl sta, celková škoda byla několikanásobně větší. Důvodem byl především fakt, že se pachatel dobýval do dodávky násilím. Aby se dostal k mikině, která byla jeho jedinou kořistí, rozbil okno ve dveřích. 

Vyšetřovatelé evidují i další případy vykradených aut na Znojemsku. V Holandské ulici například někdo sebral z dodávky nářadí v hodnotě třináct tisíc korun, další krádež pak nahlásili policistům v Bolzánově ulici.

Pachatele zřejmě zaujalo pootevřené okénko vozidla a potom i viditelně odložené krabičky a sáčky s mincemi v celkové hodnotě téměř dva tisíce korun. Bez povšimnutí však nenechal ani nákladový prostor. Z něj odcizil různé nářadí za zhruba patnáct tisíc korun,“ sdělila mluvčí policistů Lenka Drahokoupilová.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky Krádež, Policie, Mikina, Auto, Znojmo, okres Znojmo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Martin Vašek

Zřejmě fanda Hamáčka a ČSSD.

Pondělí, 19. července 2021, 08:53Odpovědět

Zlodějské terno. Z auta sebral červenou mikinu za padesát korun  |  Znojemsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.