Počasí dnes22 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Policisté jdou po naftovém upírovi, který skáče přes plot a vysává hektolitry nafty

Jihomoravským policistům vrtá hlavou případ, v němž sehrává roli zloděj pohonných hmot. Pachatel se vydal do sídla soukromé firma v Rousínově u Brna, kam se dostal po zdolání plotu. V areálu vysál pět hektolitrů nafty, sebral pneumatiky i horské kolo. Vyšetřovatelé zajímá, jak vše pobral.

Vyšetřovatelé, kterým přistál případ na stůl, tvrdí, že nenechavec se musel dokonale připravit po logistické i strategické stránce. Když vlezl do objektu, velmi dobře věděl, co má dělat. Hbitě přelezl plot, aby se následně pustil do odstavení kamerového zařízení.  

„Nejdříve poškodil přívod ke kameře bezpečnostního systému. Potom odčerpal asi pět set litrů uskladněné motorové nafty. K tomu ze skladu sebral dvě sady pneumatik i s disky, odstavené horské kolo a další věci,“ sdělil mluvčí jihomoravských policistů Bohumil Malášek

Vyšetřovatelé po pachateli pátrají. Zatím ale jejich úsilí nespěje ke zdárnému konci. V případě ale, že uspějí, čeká zloděje patřičný trest. Způsobil totiž škodu, která podle Maláška sto padesát tisíc korun.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky Rousínov, Policie, Nafta, Krádež

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté jdou po naftovém upírovi, který skáče přes plot a vysává hektolitry nafty  |  Vyškovsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.