Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Brutální vražda na Vyškovsku. Policisté zadrželi opilého muže, který umlátil starší paní sekerou

Policisté vyšetřují případ brutální vraždy na Vyškovsku. Opilý muž tam po hádce sáhl po sekeře a pak ubil k smrti svoji starší příbuznou. Chvíli před vraždou se totiž pohádali kvůli výchově dětí.

Na konci října spěchala policejní hlídka k případu nahlášeného zranění starší ženy do jedné z obcí na Vyškovsku. Od záchranářů na místě se policisté dozvěděli smutnou zprávu, že žena bohužel podlehla krvavým zraněním.

Pohádali se kvůli tomu, jaký vede život a jak vychovává děti

Na dvoře pak zadrželi muže, který byl evidentně pod vlivem alkoholu a k útoku na seniorku se přiznal. Později policistům nadýchal dvě promile. Podle policistů měl se zavražděnou dlouhodobé spory, týkaly se především jeho způsobu života i výchovy dětí.

V osudný den pak pracoval na dvoře, večer se dal do křížku a opět se pohádal se starší příbuznou. Podle vlastních slov pak odešel do kůlny pro sekyru s tím, že s ní chtěl seniorku postrašit. Pod návalem emocí se však při hádce neovládl a sekerou na ženu zezadu zaútočil. U výslechu pak policistům nedokázal svůj zkrat vysvětlit jinak než náhlým zatměním.

Emoční zkrat ho vyjde velmi draho. Útočníkovi totiž hrozí dlouhá léta za mřížemi. „Muž byl obviněn ze zvlášť závažného zločinu vraždy a stíhán je vazebně. Hrozí mu dvacetiletý pobyt za mřížemi," uzavřel policejní mluvčí Pavel Šváb.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto ilustrační foto, Jan Luxík

Štítky vyškovsko, vražda, sekera, alkohol, příbuzní, okres Vyškov, Pavel Šváb

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kachle Kachlic

tehle zmrdu vozralejch je tu uz nejak moc v republice!!!!!

Úterý, 10. listopadu 2020, 17:55Odpovědět

Josef Mašek

...děti už vychovávat nebude, ale tato společnost se bude snažit asi tak 15 let převychovat vraha a daňový poplatníci ho budou živit

Úterý, 10. listopadu 2020, 14:27Odpovědět

Brutální vražda na Vyškovsku. Policisté zadrželi opilého muže, který umlátil starší paní sekerou  |  Vyškovsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.