Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Muž v Hodoníně zuřil u rychlého občerstvení s nožem v ruce. Dostal za to kus pizzy

Velký hlad měl muž v okresním městě na jihu Moravy. Před půlnocí se proto s prázdným žaludkem vydal do tamního rychlého občerstvení, kde s maskou na obličeji vykřikoval, že chce pizzu. Když řev nezabral, látku si z hlavy sundal a vytáhl nůž, se kterým okolo sebe začal zuřivě máchat.

Obsluhu hodonínského podniku vystrašil v pozdních večerních hodinách agresivní zákazník. Devětadvacetiletý muž do rychlého občerstvení vstoupil se zakrytým obličejem a na zaměstnance hlasitě ječel, ať mu dají zadarmo pizzu. Protože se ale zaskočený personál nejdřív k ničemu neměl, masku si strhl a zkusil jinou taktiku.

Z oblečení vytáhl nůž, se kterým okolo sebe začal šermovat. Poté, co na místo dorazil majitel podniku, se konečně dostal ke svému vytouženému jídlu. „Vzhledem k nevyzpytatelnému chování agresora mu raději zadarmo vydali jednu porci pizzy. Po příjezdu ho policisté podrobili orientační dechové zkoušce s výsledkem půl promile alkoholu. Test na přítomnost drog měl negativní,“ uvedla policejní mluvčí Andrea Cejnková.

Nyní je agresor podezřelý z trestného činu loupeže. I přesto, že si svým chováním vynutil pouze dílek pokrmu v hodnotě pětačtyřiceti korun, mu hrozí pobyt za mřížemi.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Michal Šťastný

Štítky Hodonín, krimi, policie, rychlé občerstvení, nůž, loupež

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž v Hodoníně zuřil u rychlého občerstvení s nožem v ruce. Dostal za to kus pizzy  |  Hodonínsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.