Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Vyhoštěný cizinec vykrádal autobusákům kasičky. Řidiči ho za trest uvěznili v autobuse

Do vlastních rukou vzali zákon hodonínští autobusáci, kteří v posledních týdnech čelili zlodějským výpadům sedmačtyřicetiletého cizince. Muž ze zahraničí vykrádal šoférům kasičky a bral jejich osobní věci, když zrovna měli pauzu. Na potížistu si nakonec pracovníci počíhali a zavolali policii.

Muž předčil motoristy díky šikovnému triku. Ve volném čase se totiž naučil překonávat pneumatické otevírání dveří. Díky tomu se pravidelně vkradl autobusákům do „kanceláře“, odkud bral především peníze z kasičky. Zároveň kradl řidičům, kteří si v době krádeží vybírali krátké přestávky na jídlo, i jejich osobní věci. Šoférům ale došla trpělivost a na problematického cizince si počíhali v Kyjově. 

Při vloupání do autobusu odstaveného na nádraží zloděje totiž sledoval jiný řidič, který zloději zavřel dveře a držel jej uvnitř autobusu až do příjezdu policie. Hlídka pak na místě zjistila, že sedmačtyřicetiletý zloděj byl v minulosti vyhoštěný cizinec a v České republice neměl co dělat,“ sdělil mluvčí policistů David Chaloupka

Přivolaní strážci zákona si po chycení pachatele prohlédli detailně jeho rejstřík trestů. Zjistili, že má z minulosti na svém kontě hned několik protiprávních deliktů, a tak zakročili. „Skončil ve vazbě, kde si počká na trest,“ dodal Chaloupka. 

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky Policie, Krádež, Autobus, Cizinec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Vyhostit - popřípadě VYKOSTIT.....

Středa, 22. února 2023, 09:15Odpovědět

Marie Glanczová

proč pisatelé stále neužívají realitu? mladík=cigán, cizinec=ukrajinec?

Středa, 22. února 2023, 08:47Odpovědět

Diskutér T.

Petře PLNEJ SOUHLAS VÁMI - TO JE ALE POŘÁDNEJ TREST - UVĚZNIT TOHO BLBA V AUTOBUSE - NECHAL BYCH HO VE VYŘAZENÝM AUTOBUSE NA VRAKOVIŠTI ZAMČENÝHO AŽ BY DACAN VYHLADOVĚL A POTOM TVRDEJ POKLUS PĚŠKY ZA HRANICE S KULOU NA ČAPĚ!!!

Úterý, 21. února 2023, 16:57Odpovědět

Petr Ševčík

Naši zákonodárci si evidentně myslí, že když ho vyhostí, on se dobrovolně a na vlastní náklady vrátí domů. Jediná možnost je hnát takové bičem. Ale na to není čas a nesypou se penízky. Lepší je oškubat důchodce a zvýšením daní celou populaci. Skoro jako v 53.

Úterý, 21. února 2023, 16:20Odpovědět

Vyhoštěný cizinec vykrádal autobusákům kasičky. Řidiči ho za trest uvěznili v autobuse  |  Hodonínsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.