Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Muž nožem řízl ženě do prstu a zbraní strašil sekuriťáka

K vášnivé rozepři došlo v Dubňanech na Hodonínsku, kde se na ulici do sebe pustili tři lidé. Jeden z účastníků konfliktu zaútočil nožem na ženu, řízl ji do prstu a sebral mobil, protože chtěla volat policisty. O několik hodin později stejný potížista vystrašil pracovníka ostrahy obchodu zbraní.

Případ, o němž policisté informovali v pátek, se odehrál v sobotu. Přímo na ulici se do sebe pustili tři místní. Vyčníval zejména třicetiletý muž z Břeclavska, který na ženu vytáhl nůž kvůli tomu, že chtěla přivolat na pomoc policii. Následně jí sebral mobil a utekl. O dva dny později o sobě dal znovu vědět. Tentokrát v Kyjově, kde v krámě sebral láhev alkoholu. Do cesty se mu postavil sekuriťák.

Když ho muž z ostrahy zastavil a konfrontoval ho s jeho jednáním, nejprve se s ním začal přetlačovat a vzápětí na něj namířil vzduchovou pistoli. Muž z ochranky z pochopitelných důvodů agresora z prodejny nechal odejít. Toho však o několik desítek minut později zadrželi kriminalisté,“ popsal mluvčí policistů Pavel Šváb

Kriminalisté problémového jedince chytili. Následně mu sdělili, že jej čekají problémy. „Obviněn byl z trestných činů loupež, výtržnictví a vydírání. Stíhán je vazebně,“ dodal Šváb. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky Dubňany, Kyjov, Policie, Krádež, okres Hodonín, Pavel Šváb, okres Břeclav, zbraň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž nožem řízl ženě do prstu a zbraní strašil sekuriťáka  |  Hodonínsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.