Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Ségra k nezaplacení. Žena ošálila policisty a narafičila pokutu na svou sestru

Co vysvětlovat si budou mít dvě sestry z Hodonínska, jejichž vztahy ochladly po příhodě s policisty. Čtyřicetiletou ženu zastavila hlídka, když viděla, že se při řízení věnuje mobilnímu telefonu. Jenže řidička se nehodlala smířit s pokutou, a tak vše svedla na svého sourozence.

Jako bravurní herecký výkon označili policisté počínání šoférky z Hodonínska, která za jízdy držela v ruce mobil. Jakmile ji hlídka zastavila za porušení dopravních předpisů, spustila žena doslova kulomet výmluv. 

Žena se vymluvila, že u sebe nemá doklady a osobní údaje potřebné ke ztotožnění policistům nadiktovala. Jenže sdělovala údaje své setry, která je jí vzhledem velmi podobá,“ popsal policejní mluvčí David Chaloupka.

Provinilá si na chvíli oddechla. Zdálo se totiž, že lži zabraly. Jenže po chvíli se dostala povedená ségra do daleko větších problémů. Její sestra se totiž hodně divila, když jí do schránky přišla pokuta. „Vše vyšlo po pár dnech najevo, její sestra byla v době policejní kontroly prokazatelně na jiném místě. Podvodnice je tak nyní podezřelá z trestného činu poškození cizích práv. Navíc za volantem neměla co dělat, nevlastní totiž řidičský průkaz,“ dodal Chaloupka.

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Luboš Vrabec

Štítky Policie, Lež, Sourozenci, Mobil, okres Hodonín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ségra k nezaplacení. Žena ošálila policisty a narafičila pokutu na svou sestru  |  Hodonínsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.