Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Volně pobíhající stafordšírský bulteriér pokousal desetiletého chlapce

Případ pokousání dítěte psem řeší hodonínští policisté. Volně pobíhající stafford se před několika dny v hodonínské ulici Sv. Čecha zakousl do zad desetiletému chlapci.

Psa venčil na volno majitel. V jednu chvíli pes uviděl chlapečka, který pobíhal opodál a znenadání po něm vystartoval. Majitel už mu v tom nestihl zabránit a pes se tak malému chlapci zakousl do zad. Tím mu způsobil drobné ranky na zádech, dítě nakonec skončilo na ošetření v nemocnici. K vážnějšímu zranění v tomto případě naštěstí nedošlo.

Policisté varují před podobnými situacemi a apelují na majitele psů, že musí mít psa neustále pod kontrolou. „Ve městě Hodonín platí obecně závazná vyhláška, která volné pobíhání psů zakazuje. Proto i muž, který neměl zmiňovaného psa na vodítku a pod kontrolou, se bude zodpovídat z přestupkové jednání. Policisté případ oznámí přestupkové komisi," uzavřel policejní mluvčí Petr Zámečník.

Foto pixabay.com

Štítky chlapec, pes, pokousání, stafford, Hodonín

Volně pobíhající stafordšírský bulteriér pokousal desetiletého chlapce  |  Hodonínsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.