Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

FOTO: Motorkář zemřel po srážce s Fabií. Náraz byl tak silný, že odhodil auto ze silnice

Tragickou nehodu motorky a osobního auta z neděle 7. dubna vyšetřují hodonínští policisté. Na silnici mezi obcemi Čejč a Čejkovice narazil motorkář v plné rychlosti do odbočující Fabie. Náraz byl tak silný, že odhodil auta ze silnice. Muž na motorce bohužel svým zraněním na místě podlehl.

Řidič Škody Fabie jedoucí od Čejče odbočoval v neděli odpoledne vlevo na vedlejší silnici. Z protisměru mu však vyjel motorkář, který na situaci už nestihl nijak zareagovat a narazil do zadní Fabie.

Náraz byl tak silný, že přetočil auto a odhodil ho mimo silnici. Při nárazu do auta utrpěl motocyklista rozsáhlá zranění, kterým na místě podlehl.

„Policisté na místě zajistili potřebné stopy, nehodu zdokumentovali. Nyní se budou zabývat zaviněním jednotlivých účastníků, protože doposud nebylo možné jednoznačně rozhodnout," uvedl policejní mluvčí Petr Zámečník.

Jasnější závěry vyšetřování určí až znalecké posudky dopravních expertů a případně i výsledky pitvy zemřelého. „Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení a událostí se dále zabýváme," uzavřel mluvčí.

Foto PČR

Štítky Čejč, Čejkovice, nehoda, motorkář, úmrtí, fabie, silnice, Škoda Fabia

FOTO: Motorkář zemřel po srážce s Fabií. Náraz byl tak silný, že odhodil auto ze silnice  |  Hodonínsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.