Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Policisté našli po desítkách hodin pohřešovaného muže. Ležel prochlazený v lese, přežil

Od čtvrtečního odpoledne pátrali policisté na Hodonínsku po mladém muži, který odešel z domova a vzhledem ke svému zdravotnímu stavu a důležitosti správné medikace mohl být ohrožen na životě. Pátrací akce byla naštěstí nakonec úspěšná.

Několik desítek policistů již od čtvrtka prohledávalo vytipovaná místa a přilehlé lokality obce Vracov, kde se jeho pohyb očekával.

„Vzhledem k noční tmě a nepříznivým podmínkám byla akce ukončena," uvedl policejní mluvčí Petr Zámečník. Akce pokračovala v pátek dopoledne s třícítkou policistů a policejním psovodem, kteří vytvořili rojnici ve vracovském lese a ve vzduchu jim pomáhal policejní vrtulník.

Přibližně po dvou hodinách pátrání policisté hledaného muže nalezli. Byl prochladnutý, dezorientovaný, ale živý a komunikoval. „Na místo jsme přivolali sanitku, jejíž osádka si mladého muže převzala do své péče," uzavřel policejní mluvčí Petr Zámečník.

Foto PČR

Štítky pátrání, pohřešovaný, hodonín, Vracov, okres Hodonín

Policisté našli po desítkách hodin pohřešovaného muže. Ležel prochlazený v lese, přežil  |  Hodonínsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.