Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Na muže z Brněnska přišla policie, protože známou ohnul přes koleno a naplácal jí na zadek

Neobvyklým případem trávili čas jihomoravští policisté, kteří vyjeli na nádraží do Moravských Bránic na Brněnsku. Tam svědkyně popsala, že muž mlátí cestující. Muži zákona s vážnou tváří za oběma aktéry došli. Žena je však ozbrojila smíchem a řekla, že dostala od kamaráda na přivítanou pouze naplácáno na zadek a ještě k tomu se jí to líbilo.

Představení na vlakovém nádraží vyděsilo přihlížející ženu, která nevěřícně pozorovala, jak se k sobě mladí lidé mají. Kontaktovala proto policii, protože se jí zdálo, že muž cestující mlátí. Policisté zavětřili možné problémy a rychle sedli do auta, aby vyjeli na místo. „Cestující měla vystoupit z vlaku a chtěla utéct, muž ji začal napadat a tlačit jí do vozidla. Následně auto odjelo. Policisté přijali příslušná opatření a pustili se do pátrání po vozidle,“ popsala hlášení svědkyně mluvčí policistů Andrea Cejnková.

Strážci zákona oba aktéry příhody brzy našli. Seděli v autě. Nejdříve chtěli mluvit s údajně napadenou. Ta neudržela na uzdě smích a řekla, že mají špatné informace. Ve skutečnosti se totiž jednalo o klasické moravské přivítání. 

„Uvedla, že ji kamarád jen vyzvedával z vlaku a z legrace ji na přivítanou ohnul přes koleno a dělal, že ji naplácá na zadek a zřejmě to působilo věrohodně. O napadení prý v žádném případě nešlo a měla z toho sama legraci. Policisté tedy záležitost uzavřeli,“ sdělila Cejnková s tím, že jihomoravští operátoři řeší denně kolem pěti set telefonátů. Zhruba v deseti procentech se jedná o zneužití tísňové linky. 

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky Policie, Moravské Bránice, Nádraží, Vítání

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Morava krásná zem - na prdel dostala jsem.....

Pátek, 11. srpna 2023, 21:29Odpovědět

Na muže z Brněnska přišla policie, protože známou ohnul přes koleno a naplácal jí na zadek  |  Brněnsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.