Počasí dnes9 °C, zítra12 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

K vánočnímu stromku, který skončil ve větvích, se v Kuřimi přiznal anonym. Poslal tisícovku

Příběh špatně vyhozeného vánočního stromku z Kuřimi na Brněnsku dostal nečekaný konec. Jen pár dní poté, co si starosta města Drago Sukalovský (Kuřimská občanská liga) postěžoval na smrk, který zůstal viset v koruně vysokého stromu, přišla na radnici omluvná obálka.

Na vánoční stromek, kterého se kdosi zbavil hodem z vysoko položeného okna panelového domu, upozornil Sukalovský v minulém týdnu. Nevhodně vyhozený strom zůstal viset v koruně stromu v kuřimské Nádražní ulici.

Pro sváteční ozdobu se museli za pomoci techniky vydat pracovníci městských služeb. „Pokud se dotyčný zastyděl a chtěl by alespoň trochu napravit svoji reputaci, pak se může zastavit na městských službách a odstranění stromku z koruny zaplatit, není to ani tisícovka," vyzval tehdy starosta, který se o případ podělil na sociálních sítích.

Zvrat ve věci přišel v pondělí, kdy na kuřimskou radnici skutečně dorazil omluvný dopis. Uvnitř se nacházela tisícikoruna se slibem, že se situace už nebude opakovat. „Musím říci, že takový anonym jsem ještě nedostal. Dotyčnému, i když se nepodepsal, palec nahoru!" podělil se o psaní Sukalovský.

Hodnocení článku je 98 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Drago Sukalovský

Štítky vánoce, kuřim, drago sukalovský

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Přitlač na brus hochu!!!

Středa, 15. února 2023, 11:18Odpovědět

K vánočnímu stromku, který skončil ve větvích, se v Kuřimi přiznal anonym. Poslal tisícovku  |  Brněnsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.