Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Další tragická nehoda. Na Brněnsku bourala dodávka s osobním autem

Ranní dopravní nehoda narušila provoz u Branišovic na Brněnsku. Na vozovce bourala dodávka s osobním vozem. Srážka si vyžádala život jednoho člověka, který zemřel ještě před příjezdem sanitky. Druhý vyvázl podle mluvčí záchranářů Michaely Bothové s lehkým zraněním.

Tragická nehoda se odehrála na křižovatce silnic 53 a 396. Podle policistů jsou příčiny incidentu zatím v šetření. „Místo je průjezdné kyvadlově, očekávat lze menší zdržení," řekl mluvčí policie Petr Vala. Web Ředitelství silnic a dálnic ČR Dopravniinfo.cz odhaduje, že by omezení v místě mohlo skončit kolem 13:00.

Řidiči řeší v posledních dnech zejména problémy se sněhem, který v kraji opět napadl. Jednu oběť si včera vyžádal například incident na Břeclavsku, kde se srazila dvě osobní auta. Série nehod pokračuje také dnes. Jihomoravští hasiči informovali, že do deváté hodiny řešili již šest nehod. Srážka u Branišovic z nich byla jediná smrtelná.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto HZS JMK

Štítky ČR, nehoda, úmrtí, Brněnsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Další tragická nehoda. Na Brněnsku bourala dodávka s osobním autem  |  Brněnsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.