Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Brněnští policisté získali kuchařku s oblíbenými recepty na pervitin

Osvědčené recepty na nejlepší pervitin si dlouho dobu schraňoval dealer z Brněnska, jehož kuchařské know-how ale neplánovaně získali policisté. Kriminalisté napochodovali muži přímo do kuchyně a zabavili veškeré nádobí, zboží i kuchařku. Navíc hrozí podnikateli vězením.

Více než půl roku sledovali strážci zákona drogového živnostníka z Brněnska, jehož specialitou byla zejména výroba metamfetamin. Po několika měsících práce slavili úspěch a dealera, který si drogy vyráběl pro sebe i ostatní zákazníky, chytili. Navíc odhalili jeho kuchařské tajemství. „Při domovních prohlídkách policisté zajistili varné sklo a chemikálie pro výrobu drog, hotový pervitin i více než kilogram marihuany. Nalezli také zápisník s poznačenými postupy na výrobu drog a záznamy o platbách,“ popsal mluvčí policistů David Chaloupka.

Vyšetřovatelé na základě zabavených věcí naznali, že prodejce opiátů není žádný nováček v oboru. Zjistili, že kvůli vaření pochoutek pro narkomany seděl už dříve vězení. Nyní se do cely patrně vrátí. „Pod tíhou důkazů kriminalistům přiznal, že drogy připravoval pravidelně ve své chatce. Pro trestný čin nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy mu nyní hrozí až pět let za mřížemi,“ uzavřel Chaloupka.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky Policie, Dealer, Drogy, Zátah, Pervitin

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Brněnští policisté získali kuchařku s oblíbenými recepty na pervitin  |  Brněnsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.