Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Žena z Brněnska se třemi promile vypadla z auta. Nic mi není, překvapila

Doslova z pekla štěstí si vybrala devětačtyřicetiletá žena z Brněnska. Řidička si před jízdou dopřála vydatnou dávku alkoholických nápojů, kvůli čemuž ztratila balanc a vypadla z osobního automobilu. Tvrdý náraz k překvapení policistů i záchranářů ale motoristku nijak nepoznamenal.

Padající ženy si všiml pohotový svědek u tišnovského hřbitova, který označil karambol za hrozivý. Proto okamžitě přivolal k případu záchranáře, aby motoristce pomohli zpět na nohy. Hned jak zdravotníci přijeli, bylo jim jasné, že příčinou nehody je alkohol. Ke slovu se proto dostali také policisté, kteří se s opilkyní dobře znají a hned jí na pozdrav přiložili k ústům dechový přístroj. 

„Žena, která mimo jiné pro své alkoholové excesy není tamním policistům neznámá, nadýchala 3,27 promile.Navíc neměla za volant pro dřívější vyslovený platný zákaz řízení  usednout,“ popsal mluvčí policie Bohumil Malášek.

Policisté sdělili nezraněné motoristce, že má problém. Kvůli alkoholickému výstupu čelí problémům se zákonem. „Nyní musí počítat se stíháním za ohrožení pod vlivem návykové látky, jehož součástí bude jistě prodloužení tříletého zákazu řízení,“ dodal Malášek.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky Tišnov, Hřbitov, Policie, Alkohol, Řízení, Brněnsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena z Brněnska se třemi promile vypadla z auta. Nic mi není, překvapila  |  Brněnsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.