Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Tři promile a krvavé šrámy. Na Brněnsku se válela opilá koloběžkářka

Velkou porci smůly si vybrala padesátiletá žena z Brněnska, která si začátek prázdnin zpříjemnila intenzivním popíjením alkoholických nápojů. S přibývající hladinkou jí postupně napadlo, že si den zpestří jízdou na elektrokoloběžce. Jenže stroj opilou zradil, a tak skončila s nepříjemným zraněními v nemocnici a navíc se seznámila s policisty.

Jako utržená ze řetězu jela padesátnice v Dobšicích na Brněnsku na elektrickém vozítku. Netrvalo proto dlouho a její jízda skončila trvdým pádem na zem. V Brněnské ulici vjela na středový ostrůvek a společně poroučela se k zemi. Krátce po nehodě se o událost začali zajímat policisté, kteří nemuseli dlouho přemýšlet, aby zjistili, proč k nehodě došlo. 

Domněnku policistů potvrdila dechová zkouška. Přístroj ukázal téměř tři promile. Zraněnou ženu museli záchranáři převézt do nemocnice,“ popsal mluvčí jihomoravských policstů Bohumil Malášek

Policisté nehodu dále šetří. Jakmile událost prošeří, obdrží žena patrně pokutu. „Musí počítat ve správním řízení s tučnou pokutou. Její maximální hodnota je až padesát tisíc korun,“ dodal policista Malášek.

Hodnocení článku je 98 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky Koloběžka, Alkohol, Policie, Záchranáři, Brněnsko, havárie, Dobšice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kateřina Vidrnová

Který vlezly blb volal policii? Někdo ji držel aby do jejich příjezdu nemohla odejít? Takové spoluobčany máme kolem sebe, tfuj!

Středa, 6. července 2022, 12:04Odpovědět

Tři promile a krvavé šrámy. Na Brněnsku se válela opilá koloběžkářka  |  Brněnsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.