Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Na Brněnsku shořela budova bývalého vepřína

Více než čtyři hodiny zasahovali jihomoravští hasiči v areálu bývalého vepřína u obce Nosislav na Brněnsku. Kvůli velikosti požáru a silnému větru vyhlásili hasiči třetí stupeň požárního poplachu. Oheň zničil celou budovu, která sloužila jako autoservis.

U rozsáhlého požáru v průmyslovém areálu nedaleko obce Nosislav na Brněnsku včera zasahovali jihomoravští hasiči. Oheň, která v místě propukl, hasilo čtrnáct hasičských jednotek včetně speciální techniky s chemickou laboratoří. Plameny zachvátily střechu budovy bývalého vepřína kolem čtvrté odpolední hodiny. „Při příjezdu prvních jednotek byla celá střecha objektu v plamenech,” řekl mluvčí jihomoravských hasičů Jaroslav Mikoška.

Budova v době požáru sloužila jako autoservis a kvůli materiálu, který v ní byl odložený a silnému větru, vyhlásili hasiči třetí stupeň požárního poplachu. Požárníci na místě zasahovali přes čtyři hodiny. „Situaci jsme dostali pod kontrolu a areál předali majiteli,” uvedl na twitteru kolem osmé večer Mikoška. Hala o rozměrech patnáct na devadesát metrů shořela celá. Požár zasáhl i uložené materiály a seno v okolí budovy. Příčina a výše vzniklých škod se budou dále vyšetřovat.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto HZS JmK

Štítky Brněnsko, požár, hasiči, vepřín, Nosislav, Jaroslav Mikoška, Twitter

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Brněnsku shořela budova bývalého vepřína  |  Brněnsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.