Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

FOTO: Řidička předjížděla v kopci na Brněnsku autobus, čelně se srazila s protijedoucí Felicií

Dvě auta se dnes ráno srazila v kopci mezi Veverskou Bítýškou a Lažánkami. Řidička Octavie se ve stoupání rozhodla předjet autobus. V protisměru se však čelně srazila s protijedoucí Felicií. Řidič Felicie utrpěl těžká zranění.

Sedmapadesátiletá řidička Octavie při předjíždění linkového autobusu přehlédla protijedoucí Felicii, kterou řídil čtyřiatřicetiletý muž.

Ten při nehodě utrpěl těžká zranění, dvě ženy z Octavie si odnesly zranění lehčího charakteru .„Muže jsme zafixovali, zaléčili a s poraněními těžšího charakteru jej převezli na urgentní příjem FN Brno. Dvě ženy utrpěly lehká poranění, po poskytnutí přednemocniční péče byly transportovány do Fakultní nemocnice u svaté Anny," upřesnila mluvčí záchranářů Michaela Bothová.

V autobuse, v němž cestovalo šest lidí, se naštěstí nikdo nezranil. „V průběhu vyšetřování byla komunikace neprůjezdná. K dopravním komplikacím nedocházelo," uzavřel policejní mluvčí Bohumil Malášek.

 

Ohodnoť článek

Foto PČR

Štítky Veverská Bítýška, nehoda, felicie, octavie, autobus, Lažánky, Škoda Felicia, úraz, Škoda Octavia, Brněnsko, Fakultní nemocnice Brno, Fakultní nemocnice u sv. Anny

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Řidička předjížděla v kopci na Brněnsku autobus, čelně se srazila s protijedoucí Felicií  |  Brněnsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.