Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Mladík neměl peníze na útratu v hospodě. Obsluze dal do zástavy své boty a oblečení

Nečekaný pohled se naskytl strážníkům přivolaným v noci na úterý do bytového domu v Novoměstské ulici v Brně. Zavolali je obyvatelé , kteří na chodbě spatřili muže, jež v domě nebydlí. Mladík byl navíc bez bot a téměř neoblečený.

Jednadvacetiletého mladíka hlídka strážníků skutečně našla a přiznal jim, že v bytovce hledá svého kamaráda. Strážníky upoutalo to, že ačkoliv se venkovní teplota pohybovala kolem nuly, muž měl kromě kalhot jen triko s krátkým rukávem a byl bosý.

Svůj stav mladík náhle osvětlil – prý neměl v hospodě čím zaplatit útratu, a tak oblečení personálu nechal do zástavy do té doby, než od kamaráda donese zhruba tři sta korun na zaplacení.

Mladíkovu teorii pak potvrdila i obsluha restaurace. „Protože se ale zaplacení útraty nedočkali, strážníci případ postoupili do správního řízení kvůli podezření ze spáchání majetkového přestupku," uvedla mluvčí strážníků Tereza Kadrnožková. Muž se dočkal zpátky svých věcí a z podniku odešel. 

Foto pixabay.com

Štítky útrata, restaurace, oblečení, boty, Brno, obuv

Mladík neměl peníze na útratu v hospodě. Obsluze dal do zástavy své boty a oblečení  |  Brněnsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.