Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Namol opilý řidič naboural v Brně při parkování jiné auto, řidičák měl přitom jen pár dní

Kohoutovické obyvatele vyrušil v noci na středu zvuk motoru auta natolik, že se rozhodli zavolat na tísňovou linku městské policie. Jeden ze svědků strážníkům popsal, že po parkovišti jezdí světlá škodovka, která hlasitým vytáčením motoru ruší noční klid. Ještě než však na místo dorazila hlídka, řidič za volantem boural.

Strážníkům se na místě přihlásil pětatřicetiletý muž, který z balkonu viděl, jak se škodovka rozjela a narazila do jeho auta. Společně tak zamířili ke škodovce, ve které ještě seděl sedmadvacetiletý řidič. 

Ten se hlídce přiznal, že se snažil najít místo na zaparkování a bohužel při tom narazil do jiného auta. Přitom se svěřil, že má auto pouhé dva týdny a řidičák stejně tak.  

Z muže za volantem to přitom táhlo typickým alkoholovým odérem. Muž za volantem přiznal jedno pivo. To však muselo být porádně silné, jelikož dechová zkouška ukázala hodnotu 2,63 promile. Provinilý řidič tak přiznal další tři vypité půllitry.

 „Kvůli podezření ze spáchání trestného činu přivolali strážníci státní policisty, kteří si případ převzali," uzavřela mluvčí strážníků Tereza Kadrnožková.

Foto pixabay.com

Štítky parkování, alkohol, řidič, Brno

Namol opilý řidič naboural v Brně při parkování jiné auto, řidičák měl přitom jen pár dní  |  Brněnsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.