Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Na jihu Brna hořela stráň, chtěl v ní uhořet člověk

Hasiči, strážníci a nakonec i policisté vyjížděli v pátek večer k řece Svitavě na jihu Brna. Hořela tam totiž stráň, hasiče zavolal duchapřítomný cyklista. Všiml si také, že nedaleko plamenů leží člověk.

Protože se začal obávat o jeho život, zavolal raději také strážníky. Ti dorazili na místo za několik minut a okamžitě vyrazili k muži ležícímu nedaleko šlehajících plamenů. S pomocí hasičů ho odvedli do bezpečí a pokusili se od něj zjistit, co se stalo a jak se jmenuje.

Šestatřicetiletý muž byl apatický a na opakované dotazy hlídky odpovídal stále dokola, že ho mají nechat umřít a že se chtěl zapálit, protože v životě zklamal. Po chvíli se trochu uklidnil a začal komunikovat. „Zatímco hasiči dohašovali stráň, na místo dorazili záchranáři a také státní policisté. Ti si muže i událost převzali k dalšímu šetření," uzavřela mluvčí strážníků Tereza Kadrnožková.

Foto pixabay.com

Štítky požár, stráň, muž, strážníci, Brno, Svitava

Na jihu Brna hořela stráň, chtěl v ní uhořet člověk  |  Brněnsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.