Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Muž vlepil ženě na hlavním nádraží facku, protože mu vypila flašku rumu. Žena po něm lahev na oplátku mrskla

Řadu incidentů musí každý den řešit brněnští strážníci na hlavním nádraží. Při posledním je málem trefila prázdná flaška rumu, kterou mrštila dvaačtyřicetiletá žena po svém pětadvacetiletém známém.

Hozená lahev měla být odplatou za facku, kterou žena od mladšího muže vyfasovala. Z obočí jí přitom tekla krev, strážníky nabízenou pomoc i přivolání sanitky ale odmítla.

Muž mezi nadávkami směřovanými ke zraněné ženě strážníkům prozradil, že spor mezi nimi vznikl právě kvůli láhvi rumu. Tu si koupili spolu, už se ale nedokázali dohodnout, jak si ji rozdělit.

Spor se tak muž rozhdol vyřešit fackou. Špatné svědomí necítil, žena se podle jeho slov prý stejně chová jako muž.  „Ani jeden nechtěl s hlídkou případ uzavřít na místě a strážníci ho proto předali do správního řízení. Muž je podezřelý z přestupku proti občanskému soužití a žena ze znečištění veřejného prostranství," uzavřela mluvčí strážníků Tereza Kadrnožková.

Foto ilustrační foto, MMB

Štítky rum, flaška, facka, hlavní nádraží, strážníci

Muž vlepil ženě na hlavním nádraží facku, protože mu vypila flašku rumu. Žena po něm lahev na oplátku mrskla  |  Brněnsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.