Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Muž klečel uprostřed křižovatky Dornychu a Křenové, strážníkům tvrdil, že je v Praze

Muže klečícího v pátek dopoledne uprostřed křižovatky ulic Dornych a Křenová si na kamerách všiml strážník v operačním středisku. Protože se jedná o rušnou křižovatku v bezprostřední blízkosti služebny městské policie, hlídka byla za minutu na místě. Racionálního vysvětlení, proč muž riskuje život vysedáváním uprostřed rušné křižovatky, se ale nedočkala.

Čtyřicetiletého muže odvedli strážníci stranou a začali zjišťovat, jestli je v pořádku a co ho k posedávání v křižovatce vedlo. Muž v tenkých plátěných kalhotách jim oznámil, že je mu zima, ale další problémy neuvedl. Nedokázal jim říct nejen datum nebo čas, ale ani místo, kde se nachází.

Strážníkům tvrdil, že je v Praze-Braníku a přesto, že prý vlastní porsche, že tam došel pěšky, protože má zadržený řidičský průkaz. Při čekání na strážníky přivolanou sanitku se muž strážníkům přiznal, že vypil petlahev piva Braník.Následně nadýchal jedno promile. Muž poté putoval na psychitrii k dalšímu vyšetření. „Ještě před tím však stihl strážníkům sdělit, že je amatérský astrolog," uzavřela mluvčí strážníků Tereza Kadrnožková. 

Štítky křižovatka, sedící muž, dornych, křenová, Praha, Braník

Muž klečel uprostřed křižovatky Dornychu a Křenové, strážníkům tvrdil, že je v Praze  |  Brněnsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.