Počasí dnes10 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

VIDEO: Žena si v brněnském parku podřezala žíly, žiletku pak spolkla. Zachránili ji strážníci

Dramatický případ řešili ve středu večer státní policisté i brněnští strážníci. Společně totiž pátrali po ženě, která se nevrátila domů a její blízcí o ni měli strach. Oprávněně. Strážníci ženu našli, jak leží v parku Marie Restituty s podřezanými žilami.

Žena měla vedle sebe měla malého psa, který usilovně štěkal. Jeho panička měla totiž zakrvácené ruce a řezné rány na obou pažích. Jeden strážník proto hned zamířil do služebního vozidla pro lékárničku a mezitím zavolal záchranku i státní policisty.


UPOZORŇUJEME, ŽE VIDEO OBSAHUJE ZÁBĚRY KRVE A NENÍ VHODNÉ PRO SLABŠÍ POVAHY

Žena byla ještě při vědomí. Viditelně rozrušenou se ji hlídce po chvíli podařilo uklidnit a přitom obvazem ošetřit krvácející rány. Strážníci s ní pak až do příjezdu záchranářů mluvili, aby měli jistotu, že neztrácí vědomí.

Osmatřicetiletá žena jim řekla, že kvůli osobním problémům už nechce žít, a proto se pořezala žiletkou, kterou prý navíc spolkla. „Ženu si následně převzali zdravotníci a sanitka ji převezla do Úrazové nemocnice. O psa se postarají v útulku, kam ho k dočasnému pobytu odvezla odchytová služba městské policie," uzavřel mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Autoři | Foto MP Brno | Zdroj MP Brno

Štítky sebevražda, pokus, park, podřezání, žíly, žiletka, strážníci

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Žena si v brněnském parku podřezala žíly, žiletku pak spolkla. Zachránili ji strážníci  |  Brněnsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.