Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

FOTO&VIDEO: Comeback hiphopových legend vyšel na jedničku. Vyprodané Sono ovládl Chaozz

Dlouhých šestnáct let čekali fanoušci na návrat legendárního hiphopové skupiny Chaozz, a čekání se sakra vyplatilo. Uskupení okolo Depha, Ba2se či Rastyho si pro svůj comebackový koncert vybralo Brno a nutno říct, že se jim za to Brňáci v pátek 13. dubna odvděčili fantastickým kotlem a neutuchající energií.

Hej lidi, lidi vo co de? Teď je tu Chaozz a ten to rozjede! 

První skladba a vyprodané SONO šílelo. Nejprve ho pomalu rozehříval DJ Maro z Dephova/Katova projektu Prago Union, pak zavládl na necelé dvě hodiny nostalgií a léty čekání vyhecovaný chaos. Pražská crew naservírovala Brnu nálož všech svých hitů: od Hej lidi, přes Planetu opic až po kultovní Vodopády, které si klub odzpíval uniSONO sám. 

Chaozz se na scénu vrátili poprvé od roku 2002. Šuškanda předpovídala single koncert už od loňska, jedno z prvních českých hiphopových uskupení si však pro fanoušky nachystalo prémiový dáreček v podobě celé Ale už tour.

Po Brně se Chaozz v sobotu představili v Pardubicích. Při dalších zastávkách rozešílí fandy ještě v Ostravě, Plzni a nakonec v pražském Foru Karlín. Pokud jste z nějakých důvodů brněnský koncert nestihli, máte poslední šanci tuto neodpustitelnou chybu napravit.

Máte se na co těšit. Atmosféra brněnského nářezu totiž nastavila laťku pořádně vysoko.

Foto Petra Stanová

Štítky Chaozz, koncert, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO&VIDEO: Comeback hiphopových legend vyšel na jedničku. Vyprodané Sono ovládl Chaozz  |  Brněnsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.