Počasí dnes22 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Tragická dopravní nehoda. Seniorka za volantem nepřežila střet s autem

Tragicky skončila jízda v automobilu pro seniorku, když jela silnicí vedoucí mezi Hustopečemi a Velkými Němčicemi. Žena se při vjíždění na hlavní silnici z vedlejší komunikace střetla s osobním autem. Naráz měl pro řidičku nakonec i přes snahu záchranářů fatální důsledky.

Vážná havárka se stala ve středu po půl čtvrté odpoledne mezi obcemi Hustopeče a Velké Němčice na Břeclavsku. Starší žena podle prvotních informací policistů vjížděla se svou červenou škodovkou na hlavní silnici z vedlejší komunikaci. Při manévru ale vjela do cesty rozjetému automobilu, který narazil do boku fabie. Žena náraz nepřežila. 

„Starší žena na místě řidiče utrpěla zranění neslučitelná se životem. Po dobu vyšetřování a odstraňování následků dopravní nehody byla silnice až do sedmé hodiny večerní zcela uzavřena,“ sdělil mluvčí policistů Petr Vala

Policisté uskutečnili po nehodě standardní úkony, odkláněli dopravu a pokračují ve vyšetřování. Motoristu vyzvali k dechové zkoušce. Výsledek byl negativní. „Přesná příčina a okolnosti nehody budou nyní předmětem dalšího šetření dopravních policistů,“ dodal Vala.

Hodnocení článku je 56 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky Hustopeče, Poicie, Nehoda, Smrt

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Smutná událost - DOMINUM VOBISCUM.

Čtvrtek, 23. února 2023, 21:11Odpovědět

Tragická dopravní nehoda. Seniorka za volantem nepřežila střet s autem  |  Břeclavsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.