Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Opilý muž na Břeclavsku zůstal uvězněný v autobuse. Myslel si, že je v Brně

Pro policisty takřka neuvěřitelný příběh se odehrál na Břeclavsku. Na linku 158 se ozval zoufalý opilý muž, který dispečerům oznámil, že se nachází v zavřeném autobuse a nemůže se dostat ven. Ukázalo se, že volající netuší, v jakém je městě a neví ani to, jak se do vozu dostal.

Na jihomoravské policisty se pětačtyřicetiletý muž obrátil krátce po půlnoci. Tvrdil, že je zavřený v autobuse a rád by se z nedobrovolného zajetí dostal zpět domů. Operačním důstojníkům zároveň oznámil, že by se mohl nacházet v brněnských Bohunicích. Informací o své poloze ale neposkytl mnoho a nebyl schopný popsat prostředí, ve kterém se nachází.

Dispečeři proto měli se zjišťováním polohy uzamčeného autobusu plné ruce práce a až po dlouhém telefonování a čtení informací o spojích mohli slavit úspěch. „Muž, s nímž nebylo pro jeho alkoholem ovlivněnou mysl jednoduché komunikovat, se nacházel v odstaveném autobuse ve vesničce nedaleko v Klobouků u Brna," oznámil mluvčí jihomoravských policistů Bohumil Malášek

Po dovuhodinovém usilovném pátrání proto policisté kontaktovali řidiče autobusu, který muže z prostředku hromadné dopravy vysvobodil. Jak se dotyčný do autobusu dostal, ale zůstává záhadou.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Michael Conrad/Flickr.com

Štítky policie, pátrání, autobus, okres Břeclav, Brno, Brno-Bohunice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kateřina Slavíčková

????????????. Ožralí mají štěstí.

Pátek, 24. prosince 2021, 11:58Odpovědět

Opilý muž na Břeclavsku zůstal uvězněný v autobuse. Myslel si, že je v Brně  |  Břeclavsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.