Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

FOTO: Vandal popsal stěny čekárny vlastními exkrementy. Pak rozmlátil dvě auta

Policisté ze Skalice nad Svitavou vyšetřují nechutný případ vandalství. Zatím neznámý člověk totiž na místním nádraží popsal stěny exkrementy. Ve svém řádění pak nejspíš pokračoval i nedaleko, kde majitelé našli dvě rozmlácená auta.

Událost se stala v noci na středu 31. července v čase mezi 20:00 a 01:15. Neznámý vandal napsal na stěny čekárny vlakového nádraží exkrementy nápis "Antifa jsme hovna".

Nepříjemné překvapení pak čekalo dva zaměstnance firmy, kteří pracují poblíž nádraží. Zjistili, že jim neznámý pachatel poškodil v době od 22.00 hod do 01:05 hod zaparkovaná auta Octavii a Felicii.

Obě mají poničený lak. U Felicie navíc ulomil zpětná zrcátka, přední stěrače a promáčknul střechu. S tím se však nespokojil. Poblíž místa činu vzal dva podstavce od výstražných sloupků a prohodil je předním a zadním oknem Felicie. Poté se dostal do auta, kde utrhnul zpětné zrcátko. Celé počínání dokonal tím, že vymlátil všechny zbývající okna z rámů.

Vandalství se pak nevyhnulo ani opodál zaparkované Škodě Octavii, kde na různých částech vozu vytvořil do karoserie laku rýhy. Škoda u vozidel byla předběžně vyčíslena na 12 tisíc korun.

Po pachateli policisté nyní intenzivně pátrají. „Žádáme občany, kteří mají k uvedeným činům informace nebo jakékoliv poznatky, aby se ozvali na linku 158 nebo telefonní číslo 974 631 730. Děkujeme," uvedla mluvčí policistů Lenka Koryťáková.

Foto PČR

Štítky Skalice nad Svitavou, exkrementy, nádraží, auta, vandalismus, Škoda Felicia, Škoda Octavia

FOTO: Vandal popsal stěny čekárny vlastními exkrementy. Pak rozmlátil dvě auta  |  Blanensko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.