Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Neznámý vandal se vyřádil na zaparkovaných autech. Poškrábal dveře, kapotu i sklo

Zatím neznámý vandal si v Boskovicích vybil svou zlost na několika zaparkovaných autech v Havlíčkově ulici. Do jejich laků vyryl různé škrábance, škoda jde do desítek tisíc korun.

Jeho řádění odnesla všechna auta zaparkovaná na volně přístupném parkovišti, před prodejnou D-Holz. U jednoho z aut značky Škoda Octávia poškrábal všechny dveře vozidla, blatníky, kapotu a čelní sklo. Na autě vznikla škoda 35 tisíc korun.

Jeho pozornosti neunikla ani další dvě zaparkovaná auta, u kterých se zaměřil pouze na přední kapoty. U Škody Fabia  vznikla poškrábáním laku škoda ve výši tři tisíce korun a u Fordu Mondeo čtyři tisíce korun.

„Policisté případ prověřují pro podezření ze spáchání trestného činu poškození cizí věci, na který trestní zákoník stanoví trest odnětí svobody až na jeden rok," prohlásila policejní mluvčí Lenka Koryťáková.

Policisté se nyní obracejí na veřejnost s žádostí o pomoc. „Lidé, kteří mají informace, jež by mohly přispět k objasnění případu, nebo případní svědci, kteří někoho viděli pohybovat se kolem aut, se mohou obrátit na Obvodní oddělení Boskovice nebo na linku 158," vyzvala mluvčí.

Foto PČR

Štítky vandal, Boskovice, poškrábání, lak, auta, Škoda Octavia, Škoda Fabia, Ford Mondeo

Neznámý vandal se vyřádil na zaparkovaných autech. Poškrábal dveře, kapotu i sklo  |  Blanensko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.