Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Řidič Audi začal vybržďovat linkový autobus plný lidí, policisté hledají svědky

Nepochopitelné chování řidiče na Blanensku z konce ledna vyšetřují policisté. Řidič černé Audi Q5 měl předjet u obce Lažany na Blanensku linkový autobus 301 plný lidí a začít ho nebezpečně vybržďovat. Policisté prosí svědky o pomoc.

K události došlo ve čtvrtek 24. ledna 2019 v době od 07:11 do 07:20 hodin na silnici mezi obcemi Lažany a Milonice na Blanensku. Podle zjištění měl policistů měl řidič černé Audi Q5 jet z obce Lažany směrem na Černou Horu. Na konci Lažan přejel přes plnou čáru v témže směru jedoucí autobus linky 301 s cestujícími. Po předjetí se těsně před něj zařadil a začal prudce brzdit.

„Nebezpečná jízda s vybržďováním autobusu se cestou měla ještě několikrát opakovat," uvedla policejní mluvčí Lenka Koryťáková. V Milonicích byl řidič autobusu dokonce donucen zastavit. „Následně mělo dojít ke slovní potyčce obou řidičů," dodala mluvčí.

„Prosíme svědky této události z řad cestujících, kteří ve zmiňovaném autobusu linky 301 v tuto dobu cestovali nebo řidiče projíždějících vozidel, aby se se svým svědectvím přihlásili na telefonních číslech 974631353 a 974631357. Občané mohou využít také bezplatnou linku 158," vyzvala Koryťáková.

 

Foto pixabay.com

Štítky vybrždění, autobus, Audi Q5, svědci, okres Blansko, Audi

Řidič Audi začal vybržďovat linkový autobus plný lidí, policisté hledají svědky  |  Blanensko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.