Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

FOTO: Policisté hledají svědky páteční nehody, při které auto srazilo a zabilo chodkyni

Policisté se obrací na veřejnost s žádostí o pomoc při vyšetřování tragické nehody, která se stala v pátek okolo půl sedmé ráno ve Vážanech na Boskovicku. Osmapadesátiletá žena tam přecházela poblíž autobusové zastávky silnici a byla sražena osobním automobilem Fiat, který řídil sedmadvacetiletý řidič. I přes okamžitě poskytnutou první pomoc a následnou snahu záchranářů žena na místě zemřela.

Dechová zkouška byla u řidiče osobního automobilu negativní. Chodkyně přecházela za snížené viditelnosti silnici mimo obec a nebyla vybavena reflexními prvky. 

Podle policistů, kteří nehodu vyšetřují, měli být na autobusové zastávce cestující čekající na spoj. Jejich svědectví by pomohlo policistům při vyšetřování nehody. „I další případní svědci se mohou přihlásit buď blanenským dopravním policistům, nebo na policejní tísňové lince 158. Policie děkuje za spolupráci," vyzval policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Foto PČR

Štítky chodkyně, vážany, blansko, nehoda, úmrtí, svědci, havárie, Fiat

FOTO: Policisté hledají svědky páteční nehody, při které auto srazilo a zabilo chodkyni  |  Blanensko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.