Vyhledávání

Nalezené články: "těsto"

Vědci z Brna zjišťují, jak se zbavit přemnožených hrabošů. Zabere levandule či anýz

Ekologicky šetrnou alternativu k chemickému hubení přemnožených hrabošů polních vyvíjejí čeští vědci. Cílem je najít rostliny a přírodní látky, které by škůdce odpuzovaly, aniž ohrozí jiné živočichy. Slibně zatím vypadá levandule či anýz.

Změna klimatu nesvědčí ječmeni. Vědci z Brna zkoumají alternativní pěstování

Změna klimatu komplikuje pěstování sladovnického ječmene, který je klíčový pro výrobu piva. Vědci z Brna proto zkoumají šetrnější způsoby hospodaření, třeba využití meziplodin, jež chrání půdu a pomáhají udržet vlhkost. Cílem je zlepšit výnosy i...

V brněnských lesích přibyly bezbariérové stezky pro vozíčkáře a rodiče s kočárky

V Podkomorských lesích nad Brněnskou přehradou otevřeli lesníci bezbariérovou stezku, kterou využijí vozíčkáři, nepohybliví senioři i rodiče s kočárky. Trasy, které využijí lidé s pohybovým hendikepem i rodiny s malými dětmi, by postupně měly...

Jak se vařil Štatl 12? Starobrno spojilo prémiové suroviny s brněnským srdcem

Pivovar Starobrno uvařil novinku, která potěší každého milovníka klasického českého ležáku – prémiovou dvanáctkou s názvem Štatl 12. Jde o pivo, které v sobě spojuje tradiční řemeslné postupy, poctivé suroviny a také brněnskou hrdost.

Brňané otestují, zda si umí umývat ruce. Správná hygiena ochrání před žloutenkou

K dnešnímu dni připadá Světový den hygieny rukou. Ochrana zdraví totiž podle lékařů začíná právě u rukou. Správné hygienické návyky totiž slouží jako velmi jednoduchá, ale zároveň účinná prevence infekcí. Těm je potřeba předcházet mimo jiné v...

Více článků »

Nalezené fotogalerie: "těsto"

Více fotogalerií »

Nalezené profily: "těsto"

Nebyly nalezeny žádné profily.

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.