Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Studenti zabojují o pálku Forresta Gumpa

Turnaj ve stolním tenise připravili studenti Fakulty sportovních studií Masarykovy univerzity. Dvojice složené z muže a ženy zabojují o vítězství v úterý v tělocvičně ve Vinařské ulici v centru Brna.

Do turnaje se mohou zapojit studenti jakékoliv vysoké školy.Zájemci musí do nedělního poledne na e-mail pingpongovy.boss@gmail.com poslat jméno, univerzitu a obor, který studují, a na místě zaplatit startovné třicet korun za tým,“ řekla organizátorka Nikola Černá. Doplnila, že závodníci také musí mít vlastní pálky.

Soutěž začíná v úterý v devět hodin ráno, družstva se musí k prezenci dostavit o půl hodiny dřív. „Nejlepší hráči získají pálku Forresta Gumpa, víno nebo poukázky do fitness centra,“ vyjmenovala organizátorka.

Pořadatelé očekávají, že se akce zúčastní zhruba čtyřicet závodníků. „Připravili jsme také doprovodný program plný soutěží a budeme rádi, když si přijde zasportovat co nejvíce lidí,“ dodala Černá.

Místo události:

Autoři

Štítky sport, univerzita, stolní, tenis, ping, pong, muni, vinařská, zprávy, Brno, 2014, Forrest Gump, Fakulta sportovních studií Masarykovy univerzity

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Studenti zabojují o pálku Forresta Gumpa  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.