Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Reprezentační baseball dvakrát v Brně

Čeští baseballisté se v rámci přípravy utkají v nadcházejících třech dnech s reprezentací Tchaj-wanu. V úterý a ve středu bude dějištěm duelů Brno se začátky v 19:30, ve čtvrtek se bude hrát v Třebíči od 16:30.

Zápasy s asijským soupeřem budou pro národní tým pod vedením trenéra Mikea Griffina předposlední společnou akcí v letošní sezoně. Tou závěrečnou bude začátkem října soustředění v USA.

Koncem června obsadili čeští baseballisté druhé místo na tradičním turnaji Pražský baseballový týden, když ve finále podlehli týmu EU International Stars 3:5.

Tchaj-wan se přesouvá z Holandského Rotterdamu, kde absolvoval prestižní turnaj Citrix World Port Tournament. Na turnaji se umístil na konečném třetím místě, kdy v zápase o přímý postup do finále prohrál s domácím Holandskem 0:3.

S Čechy se zatím asijský celek utkal čtyřikrát. Před patnácti lety na domácím hřišti Tchaj-wan zvítězil v prvním utkání 18:0, odvetu ale vyhráli Češi 8:4. Před čtyřmi lety ve skupině mistrovství světa v Praze prohráli čeští baseballisté 1:10 a o rok později v Interkontinentálním poháru 0:6.

VSTUPNÉ:

Vstupné na místě na jeden zápas:

  • vstup na jeden zápas – dospělí  100 Kč
  • vstup na jeden zápas – děti do 18let  50 Kč
  • rodinné vstupné 200 Kč – max. 6lidí
  • děti do 5ti let  zdarma

Hraje se na Městském baseballovém stadionu v Komárově.

 

Štítky baseball, reprezentace, Brno, Tchaj-wan, Třebíč, Pražský baseballový týden, Mike Griffin, USA, Nizozemsko, Interkontinentální pohár, Rotterdam, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Reprezentační baseball dvakrát v Brně  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.