Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Florbalisté zdolali Klokany až po nájezdech

Hráči Bulldogs Brno v 7. kole florbalové AutoCont extraligy dokázali porazit Bohemians Praha 4:3 po samostatných nájezdech. Prodloužili tak svou šňůru vítězných zápasů už na 5 utkání. Nutno podotknout, že čtyři z těchto pěti výher Buldoci urvali až po skončení řádné hrací doby. Z toho třikrát až v samostatných nájezdech.

První třetinu začali aktivněji domácí, kteří často prověřovali hostujícího brankáře Rytycha, který byl však pozorný. Skóre zápasu otevřel v 7. minutě Zapletal, jenž využil nedůrazu Buldoků a přihrávky Bagina. Stejní hráči si role vyměnili ve 12. minutě a zvýšili náskok svého týmu na 0:2.

Ve druhé části domácí přidali na důrazu a střelbě a výsledkem bylo vyrovnání na 2:2. To zařídili nejdříve Bauer ve 24. minutě střelou mezi Rytychovi nohy, ani ne deset minut po něm Sládeček po přihrávce kapitána Kadlece.

Poslední třetina nabídla urputnou bitvu o každý míček. Brno se snažilo dostat do vedení, byli to ovšem hráči Bohemians, kteří znovu o gól odskočili. Naštěstí vyrovnání na 3:3 zařídil v 54. minutě Coufal a jak jsou již Brněnští zvyklí, šlo se do prodloužení.

Když už ani nadstandardních 5 minut rozhodující branku nepřineslo, na řadu přišly samostatné nájezdy. Že na nájezdy se s Brnem nevyhrává ukázal skvělým výkonem brankář Kejík, stejně jako jediný úspěšný střelec Jiří Juhaňák.

itelligence Bulldogs Brno - FbŠ Bohemians 4:3sn (0:2, 2:0, 1:1)

branky (asistence): 24. Jiří Bauer (Aleš Jakůbek), 33. David Sládeček (Petr Kadlec), 54. David Coufal (Martin Komenda), rozhodující nájezd Jiří Juhaňák - 7. Marek Zapletal (Vojtěch Bagin), 12. Vojtěch Bagin (Marek Zapletal), 50. Viktor Kopecký (Martin Poláček)

střely: 38:13
diváci: 409

Štítky florbal, bulldogs, buldoci, brno, bohemians, prodloužení, Bohemians 1905, Bulldogs Brno, AutoCont, Jiří Ladocha, FC Zbrojovka Brno, David Sládeček, Petr Kadlec, FbŠ Bohemians, Martin Poláček

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Florbalisté zdolali Klokany až po nájezdech  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.