Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Buldoci odmítli konec sezony! Čtvrtfinále s Vítkovicemi rozhodne sedmý zápas

Florbalisté Bulldogs Brno za stavu 2:3 své čtvrtfinálové série s Vítkovicemi dokázali v šestém utkání na svém hřišti uspět 4:3 a vynutili si tak sedmý zápas. O dalším semifinalistovi play off se rozhodne již v sobotu v Ostravě.

Utkání začali lépe domácí. Jejich kombinace byly přesnější a Vítkovice trávily většinu úvodu ve svém obranném pásmu. Odměnou pak Buldokům byla úvodní branka zápasu z 15. minuty, kdy se trefil z bezprostřední blízkosti Ondráček. Stejný hráč navíc 15 vteřin před první sirénou rozvlnil síťku podruhé a Brno vyhrálo úvodní dějství 2:0.

Ve 26. minutě potrestal vyloučení vítkovického Veltšmída tvrdou ranou k tyči Bauer a pro Brno se zápas vyvíjel výborně. Následný tlak hostů ve druhé třetině brzdila obětavá obrana Bulldogs a vynikající brankář Kejík.

Nulu ve skóre Vítkovic smazal až v úvodu třetí třetiny Jelínek po pěkně sehrané standardní situaci. Hra nahoru dolů pak vyústila v 53. minutě k dalšímu gólu Bulldogs, když se aktivní Coufal prodral až ke střelbě a vymetl pavučinku v horním rohu vítkovické svatyně. Tři minuty před koncem zdramatizoval utkání Matúš a 20 vteřin do konce snižoval na rozdíl jediné branky Hájek, nicméně Brno si vedení udrželo a sérii rozhodne až sedmý zápas v sobotu v Ostravě.

"Jsem velmi rád, že hrajeme tolik těžkých zápasů s tak kvalitním soupeřem a že jsme tuto sérii dotáhli do rozhodujícího utkání. Do padesáté minuty jsme hráli velice koncentrovaně a doufám, že na tento výkon navážeme i v rozhodujícím utkání,“ hodnotil utkání domácí kouč Rudolf Škubal.

itelligence Bulldogs Brno - 1. SC WOOW Vítkovice 4:3 (2:0, 1:0, 1:3)

Branky: 15. Luděk Ondráček, 20. Luděk Ondráček, 26. Jiří Bauer, 54. David Coufal - 46. Jan Jelínek, 57. David Matúš, 60. Lukáš Hájek; rozhodčí: Jakub Furmánek - Vlastimil Šolc. Vyloučení: 1:1. Využití: 1:0. Diváci 518. Zásahy brankářů: Filip Kejík 21 - Roman Ciompa 23.

Štítky florbal, bulldogs, vítkovice, čtvrtfinále, play off, série, HC Vítkovice Ridera, Bulldogs Brno, FC Zbrojovka Brno, Yale Bulldogs, Jiří Ladocha, Jan Jelínek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Buldoci odmítli konec sezony! Čtvrtfinále s Vítkovicemi rozhodne sedmý zápas  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.