Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Draci přivítají v premiéře Evropské ligy baseballistů Řezno

Draci Brno vstoupí do nově založené Evropské ligy baseballistů dvěma zápasy v domácím prostředí. Jejich prvním soupeřem bude v úterý a ve středu vždy od 19:00 německý vicemistr Buchbinder Legionäre Řezno.

Oba celky se naposledy střetly před dvěma lety v Evropském poháru v brněnské skupině. Draci tehdy vyhráli 4:2. "Očekávám vyrovnané a divácky atraktivní souboje. Představíme se už v plné síle i s novou americkou posilou Jasonem Jarvisem, který je hvězdou v australském týmu Brisbaine Bandits," řekl manažer Draků Arnošt Nesňal.

Do premiérového ročníku Evropské ligy zasáhnou vedle Draků a Řezna ještě další německý celek Haar Disciples Mnichov a výběr Amsterodamu. Původně mělo zájem o start deset klubů, italské týmy ale na poslední chvíli ze soutěže odstoupily. Místo původně plánovaných 36 zápasů tak čeká Draky pouze dvanáct utkání.

Devatenáctinásobní mistři Draci Brno jsou lídrem české extraligy. Po pěti kolech zůstali v čele tabulky jediným týmem bez porážky.

Zdroj: ČTK
 

Štítky Řezno, Brno, Jason Jarvis, Extraliga ledního hokeje, Amsterdam, Mnichov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Draci přivítají v premiéře Evropské ligy baseballistů Řezno  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.