Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Sobota 22. června 2024  |  Svátek má Pavla
Bez reklam

Když se setkají hráči golfu s legendami rocku. Blíží se další ročník turnaje LB OPEN 2024

Ve dnech 21. a 22. června 2024 se Golf Resort Lázně Bohdaneč promění v centrum sportu a hudby. Již tradiční golfový turnaj, pořádaný profesionálem Robertem Schovánkem, nabídne tento rok výjimečnou kombinaci atraktivního sportovního klání a hudebního zážitku.

Na trávníku se sejdou špičky českého i mezinárodního golfu, které se utkají o prize money ve výši 175 tisíc korun. Turnaj je však vhodný i pro amatéry nebo začátečníky. Všichni zájemci se mohou registrovat na webu akce.

Kromě golfu bude hlavním lákadlem vystoupení kapely Queenie, která je známá svým mistrovským přednesem písní skupiny Queen. Tato pražská formace, která má na svém kontě přes 1400 vystoupení včetně koncertů pro britskou královnu nebo na Montreux Jazz Festivalu, přislíbila, že rozproudí atmosféru svými energickými výkony.

Turnaj se tak stane nejen sportovní událostí, ale i kulturním svátkem, který spojuje golfisty, hudbu a fanoušky dobré zábavy. „Hřiště bude na turnaj ve své nejlepší kondici a precizně připravené,“ vysvětluje Hradecké Drbně organizátor Robert Schovánek.

Kromě hráčů může dorazit i veřejnost. Díky zakoupené vstupence se bude moct účastnit jednoho z otevřených dnů a vyzkoušet si hru zcela zdarma.

Golf Resort Lázně Bohdaneč nabízí zázemí pro profesionály i chvilkové nadšence. V areálu jsou k dispozici odpalovací plochy, cvičné plochy, hřiště, ubytování, infrasauna, šatny i restaurace a bar. Zároveň je možné půjčit si vybavení a hru si vyzkoušet.

Golfový turnaj má dlouholetou tradici

Turnaj LB OPEN má své kořeny v roce 2012, kdy byl poprvé pořádán golfistou Robertem Schovánkem. Původně se konal na konci golfové sezóny v říjnu, což bylo ideální pro závěrečné střetnutí sezóny.

Díky své oblíbenosti a rostoucímu zájmu ze strany hráčů i diváků se turnaj postupně přesunul na červen. „Červen nám zaručuje mnohem lepší počasí a možnost užít si večerní venkovní posezení a zábavu v útulném golfovém resortu v Lázních Bohdaneč,“ uvádí Schovánek. 

V průběhu let se turnaj stal jedním z hlavních bodů v kalendáři české PGA, a to díky svému jedinečnému formátu a pohostinné atmosféře. Každoročně přitahuje širokou paletu účastníků, od světových profesionálů po nadšené amatéry, a je známý svou vstřícností a dobrým organizováním. Přes změny jména a formátu si turnaj zachoval svůj charakteristický duch a zůstává významným setkáním pro golfovou komunitu. Golf Resort Lázně Bohdaneč patří mezi nejlépe udržované golfové resorty v České republice.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto se svolením Roberta Schovánka

Štítky golf, rock, Lázně Bohdaneč, Česko, Queen

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Když se setkají hráči golfu s legendami rocku. Blíží se další ročník turnaje LB OPEN 2024  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.