Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Místo motorek běžci. Masarykův okruh bude hostit překážkový závod

Sportovní událost, při které závodníci běhají a překonávají náročné překážky v terénu, bude hostit brněnský Masarykův okruh. V legendárním areálu se sejdou tisíce odvážlivců, aby změřily svoje síly v závodě Spartan. Adrenalinové klání se na okruhu odehraje historicky poprvé.

Plazení v bahně, pod ostnatým drátem, šplhání po laně nebo nošení pytlů s pískem čeká o posledním červnovém víkendu sportovce v Brně. Fyzickou zdatnost předvedou účastníci akce Spartan Triffecta Weekend na autodromu na západ od Brna. „Známe povahy milovníků závodů Spartan, kteří také chtějí zkoušet něco nového. Milují adrenalin ve spojení s novými výzvami. Přesně to splňuje Brno,“ vysvětlila hlavní organizátorka závodu Tereza Šolcová.

Na akci plnou adrenalinu se přihlásilo přes tři tisíce účastníků. Fyzicky náročná trasa povede po okruhu, který po dekády hostil legendární motocyklové a automobilové závody, i v blízkém okolí. „Kromě tradičních motoristických akcí chceme Masarykův okruh veřejnosti ukázat i z jiné perspektivy, což tento závod rozhodně splňuje," řekla předsedkyně představenstva společnosti Automotodrom Brno Ivana Ulmanová.

Za víkend se mohou zájemci zúčastnit až tří závodů. Na trati se předvedou nejen amatérští sportovci, ale také zkušení závodníci. Závod zaběhne například mistr světa Spartan Trifecta Richard Hynek. 

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Spartan Training Group Most

Štítky masarykův okruh, spartan, autodrom, závod

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Místo motorek běžci. Masarykův okruh bude hostit překážkový závod  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.