Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Volejbalové juniorky zahájily v Brně finální přípravu na MS

České volejbalové juniorky odstartovaly dnes v Brně pod vedením koučů Ondřeje Marka a Stanislava Mitáče závěrečnou přípravu na mistrovství světa, které se uskuteční od 21. do 30. června v hokejové Kajot Areně a Městské hale v Králově Poli.

Momentálně je v širším kádru čtrnáct hráček, které ve čtvrtek a v pátek odehrají přípravné duely s Peru.    

Po nich trenéři nominují dvanáctku, jež se pak v neděli a úterý utká s Itálií. V základní skupině na MS se české juniorky postupně střetnou s Portorikem, Dominikánskou republikou, Peru a Tchaj-wanem.

"Peru sice máme ve skupině, dohodnutá přípravná utkání jsme ale nechtěli rušit. Nehodláme nic tajit," uvedl Ondřej Marek. Hodně si slibuje zejména od obou přípravných zápasů s obhájkyněmi prvenství z posledního světového šampionátu této věkové kategorie Italkami. "Tato utkání nebudou lehká, očekáváme od nich kvalitativní posun naší hry," řekl Marek.

Na předchozím MS před dvěma lety v Peru české juniorky nestartovaly. Před čtyřmi lety v Mexiku skončily pod vedením Mitáče jedenácté.

Zdroj ČTK

Štítky volejbal, juniorky, Brno, příprava, Volejbal Brno, Peru, DRFG Arena, Královo Pole, Itálie, Tchaj-wan, Dominikánská republika, Portoriko, Mexiko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Volejbalové juniorky zahájily v Brně finální přípravu na MS  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.