Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Volejbalisté do letošního roku vstoupili třísetovým vítězstvím

Volejbalisté Brna se dnes poprvé v letošním roce představili v soutěžním zápase, když v rámci 12. kola volejbalové Uniqa extraligy zavítali na hřiště předposledního celku soutěže z Ústí nad Labem. Zápas, ve kterém se Brněnští trápili zejména v koncovkách, naštěstí zvládli a rok 2014 odstartovali výhrou 3:0.

První set nenabídl příliš zajímavou podívanou a oba týmy se spíše trápily. Brno se momentálně musí vypořádat se ztrátou krátkodobé posily - reprezentačního nahrávače Ondřeje Bouly, jenž odešel do polské druhé ligy - což bylo znát. I tak ale Brněnští první set vyhráli nejtěsnějším rozdílem 23:25, i když měli v koncovce problémy proměnit alespoň jeden z mnoha nabídnutých setbolů.

Ve druhém setu si Brno téměř celou dobu drželo drobný náskok, kterého se nechtělo vzdát. I přes mírné zlepšení však byly i ve druhém setu vidět občasné mezery ve hře a projevu hostů. Ústí je však naštěstí nedokázalo využít a Brno si tedy těsný náskok udrželo až do konce a i druhý set vyhrálo 23:25.

Třetí set a opět ta stejná písnička. Brno drželo náskok a hrálo to, co potřebovalo. Ústí navíc působilo dojmem, že nemá síly na zvrat. Toho Volejbal Brno dokázal i přes opětovné trápení v koncovce využít a třetí sadu a zároveň zápas ukončil stejným výsledkem jako předchozí dvě sady 23:25.

SK Volejbal Ústí nad Labem - Volejbal Brno, a.s. 0:3 (23:25, 23:25, 23:25)

Štítky volejbal, uniqa extraliga, brno, Ústí nad Labem, Volejbal Brno, Česká volejbalová extraliga mužů, volejbalista, Ondřej Boula

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Volejbalisté do letošního roku vstoupili třísetovým vítězstvím  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.