Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Kometa zveřejnila ceny vstupenek na příští sezonu

Protože se v klubu hromadily otázky od fanoušků směřující k prodeji permanentek na příští extraligovou sezónu, klub zveřejňuje prozatím alespoň ceny vstupného. Vedení Komety také pevně věří, že bude i nadále působit v aréně, kde získala Kometa v posledních třech letech dvě stříbrné medaile. Na otázky směřující k cenám vstupného i k začátku prodeje permanentních vstupenek odpovídal majitel klubu Libor Zábranský.

Ceny všech vstupenek budou pro sezónu 2014/2015 navýšenyny o 10 korun na utkání, i u permanentek. Jaký byl k tomuto navýšení důvod? 
Bohužel jsme toto rozhodnutí museli udělat, protože po odstoupení jednoho z hlavních partnerů není rozpočet naší mládeže v takové kondici, aby byla zajištěna kontinuita působení mládeže v aréně. I když jsme toto rozhodnutí udělali neradi, věříme, že jej naši nejvěrnější fanoušci pochopí.

Chápu to správně tak, že ono symbolické navýšení o desetikorunu bude zpět vloženo do rozvoje mládeže Komety? Tedy její hokejové budoucnosti?
Přesně tak.

Jak to bude s přípravnými zápasy?
Oproti navýšení ceny permanentek bychom chtěli permanentkářům vyjít vstříc volným vstupem na všechna domácí srpnová přátelská utkání. (Karta se jen dobije bezplatnou hodnotou na hlavní pokladně arény nebo na internetu, pozn. red.)

Když je jasná cena permanentek i klubových karet, kdy začne jejich předprodej?
Přesné datum zatím bohužel nevíme. Na to totiž navazuje spousta jednání a rozhodnutí vlastníka haly, respektive města. Odhaduji, že do čtrnácti dní. Ale je to pouze můj osobní názor. Spousta věcí se totiž může změnit, aniž by na ně měla Kometa jakýkoliv vliv.

Diváci, kteří chodívali na sezení, si mohli vybírat ze tří kategorií podle cen. Nyní jedna (8. a 9. řada) z ceníku vypadla. Byla zařazena do kategorie od 24. řady až po 8. Co k tomu Kometu vedlo?
Bohužel historicky firma, která Kometě dělala rozbor a doporučení nastavení cenových hladin, udělala chybu a v podstatě jedny z nejlepších a nejžádanějších míst zařadila do nižší kategorie. Proto jsme se rozhodli nastavit je do kategorie, kam patří.

Ceny permanentek a klubových karet pro sezónu 2014/2015

Skupina
Umístění v Kajot Areně
Permanentní vstupenky
(příprava a zákl. část)
Klubové karty
(celosezónní)
A
24 - 8 řada včetně
6.260,-
10.000,-
B
7 - 1 řada včetně
4.820,-
8.500,-
C
stání
3.620,-
6.000,-

Ceny vstupenek na základní část 2014/2015

Skupina
Umístění v Kajot Areně
Cena vstupenky
A
24 - 8 řada včetně
280,-
B
7 - 1 řada včetně
220,-
C
stání
170,-

Změny cen vyhrazeny.

Zdroj HC Kometa

Štítky ceny vstupného, vstupenky, Brno, Kometa, hokej, extraliga, zdražení, vstupenka, DRFG Arena, HC Kometa Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kometa zveřejnila ceny vstupenek na příští sezonu  |  Hokej  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.