Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Hokejový útočník Koreis se vrací do extraligového Brna

Hokejový útočník Jakub Koreis se vrací do extraligového Brna. Třicetiletý hráč předčasně ukončil angažmá v Klagenfurtu hrajícím mezinárodní ligu EBEL a vrátil se do Komety. Dres finalisty play off uplynulého ročníku domácí nejvyšší soutěže, kterému se momentálně v extralize nedaří, by měl poprvé obléct již v pátečním zápase proti Třinci.

"Kometě se nedaří podle představ a vedení s tím chce něco udělat. V sobotu po zápase s Plzní mi volal Libor (Zábranský - majitel klubu), jestli bych měl zájem se vrátit, a já jsem na to kývnul," uvedl Koreis na klubovém webu. Původně měl Koreis v Klagenfurtu hostovat nejméně tři měsíce, nakonec za rakouský tým odehrál jen šest zápasů.

V létě přitom Kometu opustil proto, že s ohledem na pravidlo o nasazování mladých hráčů neměl místo v kádru. "Když jsem odcházel, tak jsem z toho byl trochu smutný. Pak přišla příležitost z Klagenfurtu. Teď jsem měl radost, že vracím," přiznal Koreis, který do Brna přišel před třemi lety ze Sparty.

Zdroj: ČTK

Štítky Sport, hokej, extraliga, Brno, Koreis, Jakub Koreis, HC Kometa Brno, Klagenfurt am Wörthersee, Erste Bank Eishockey Liga, HC Oceláři Třinec, útočník, HC Škoda Plzeň, HC Sparta Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hokejový útočník Koreis se vrací do extraligového Brna  |  Hokej  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.