Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Kometa doma v prvním zápase po Vánocích zdolala Jihlavu až v prodloužení

Hokejisté Komety Brno porazili v prvním zápase po Vánocích na domácím ledě extraligy Duklu Jihlava 3:2 v prodloužení. Kometa si tak částečně spravila chuť po páteční prohře na Spartě.

p style="text-align: justify;">Do brněnské branky se opět postavila čerstvá posila modrobílých Marek Langhamer. A v první třetině moc práce neměl, oba celky vstoupily do zápasu velmi opatrně. Tento stav vydržel až do 16. minuty, kdy se přesně trefil Martin Dočekal. A o minutu později propuklo Rondo v jásot podruhé - na 2:0 zvýšil Krejčík.

Dukla se v zápase ani přes ztrátu dvou branek nehnala nijak zvlášť do útoku. Žlutoečervení hráči spíše takticky vyčkávali na případné brejky. Jeden z nich se povedl ukázkově - Skořepa z něj ve 27. minutě snížil na 2:1. 

V poslední dvacetiminutovce dostala Dukla možnost přesilovky a k hrůzevšech fanoušků v modrobílém ji využila. Ve 49. minutě se trefil De Rose a zápas mířil do prodloužení. V něm ujel Vojtěch Němec, při nájezdu na brankáře byl faulován a o úterním dramatu rozhodlo trestné střílení. Němec proměnil a Kometa tak brala bonusový bod. V tabulce zůstává šestá.

Autoři | Foto Roman Kantor, Kometa Brno

Štítky Vánoce, FC Vysočina Jihlava, HC Kometa Brno, AC Sparta Praha, HC Dukla Jihlava, FK Dukla Praha, Vojtěch Němec, Marek Langhamer, Martin Dočekal

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kometa doma v prvním zápase po Vánocích zdolala Jihlavu až v prodloužení  |  Hokej  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.