Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Kapitán Komety Čermák má otřes mozku, zlomený nos a otok na oku

Kapitán hokejistů Komety Brno Leoš Čermák utrpěl v úterním extraligovém utkání s Chomutovem otřes mozku, otok na oku a zlomeninu nosu. Zranění osmatřicetiletého útočníka specifikoval klub na sociálních sítích a doufá, že týmu ještě v této sezoně v play off pomůže.

 

Čermák utrpěl zranění už v 6. minutě zápasu. Do střely Tomáše Vincoura vložil hůl chomutovský hráč, puk změnil směr a zasáhl Čermáka do obličeje. Roztříštil mu i ochranné plexisklo na helmě. Zraněný útočník byl převezen do nemocnice.

"Leoš je pravý lídr týmu. Mužstvo mu dalo třináctidenní možnost se z toho dostat. A já věřím, že Leoš je tak silný a obětavý hráč, že mu těch třináct dnů bude stačit, aby se vrátil zpět do party," uvedl po zápase asistent trenéra Kamil Pokorný.  

Kometa má stále na marodce i obránce Jakuba Krejčíka, Jana Štencela, Filipa Krále a útočníka Martina Zaťoviče. Do play off vstoupí Brňané v pondělí 13. března.

Zdroj: ČTK
 

Štítky Leoš Čermák, HC Kometa Brno, Piráti Chomutov, edém, otřes mozku, Tomáš Vincour, Jakub Krejčík, Jan Štencel, Filip Král, Martin Zaťovič

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kapitán Komety Čermák má otřes mozku, zlomený nos a otok na oku  |  Hokej  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.