Počasí dnes22 °C, zítra22 °C
Pátek 20. září 2024  |  Svátek má Oleg
Bez reklam

Kometa doma padla v prodloužení s Plzní, v tabulce je až šestá

Trápení pokračuje. Kometa doma nedokázala porazit Plzeň, když v prodloužení prohrála 2:3. Z posledních devíti zápasů modrobílí sedmkrát prohráli. V tabulce spadlo Brno až na šesté místo, na pátý Litvínov a čtvrtý Hradec však ztrácí jen bod. Na třetí Spartu body dva. O reparát se Kometa pokusí v pátek ve Vítkovicích.

Do úvodu zápasu vlétla Kometa naplno. Svůj útočný hokej dokázala zúročit již v osmé minutě. Trefil se obránce Ondřej Němec. Čas ke slavení však v DRFG Areně nebyl nikterak dlouhý, pouhou minutu poté totiž vyroval hostující Lev. Modrobílí pokračovali v útočné hře, do konce třetiny ale stav na svou stranu zvrátit nedokázali.

Vstup do druhé třetiny byl (oproti prvnímu dějství) jako z hororu. Sotva třicet vteřin od úvodního vhazování vypíchl puk nejlepší ligový střelec Kubalík a svůj sprint zakončil střelou pod horní tyč Čiliakovy klece - 1:2.

Brněnským hokejistům se naštěstí podařilo vyrovnat. To už se ale psala třetí třetina, její druhá minuta a do tabulky střelců se vměsnal domácí Mallet. K parádnímu obratu to bohužel neobrátilo. Kometa nevyužila několik přesilovek, včetně minutové v pěti proti třem a zápas dospěl k prodloužení.

Pouhá půl minuta pak rozhodla o vítězi nedělního duelu. K odraženému kotouči se dostal plzeňský bek Pulpán a bylo vymalováno. 

Kometa prohrála sedmý z posledních devíti zápasů, v tabulce spadla na šesté místo. Od třetí Sparty ji však dělí pouhé dva body.


Martin Šeda

Foto: Kometa Brno

Štítky HC Škoda Plzeň, HC Kometa Brno, HC Sparta Praha, HC Vítkovice Ridera, HC Verva Litvínov, Hradec, Ondřej Němec, DRFG Arena

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kometa doma padla v prodloužení s Plzní, v tabulce je až šestá  |  Hokej  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.