Počasí dnes24 °C, zítra24 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

Kometa v pátek v nezáživném zápase prohrála v Boleslavi 1:0, v tabulce je pátá

Byl to zápas dvou brankářů, disciplinované hry a málo gólových situací. Po venkovní výhře v Hradci vyjela Kometa do Mladé Boleslavi. Na ledě jedenáctého týmu tabulky však na výbornou formu z Hradce navázat nedokázala. Prohrála nejtěsnějším výsledkem a spadla na páté místo.

V první třetině se hrál oboustrannně vyrovnaný hokej. Avšak nutno podotknout, že bez výraznějších šancí. Snad jedinou vážnější si vypracovala až Kometa v závěru třetiny, kdy Haščák trefil tyč Maxwellovy brány.

Druhé dějství už se neslo ve zcela jiném duchu, útočná aktivita obou týmů přinesla několik zajímavých příležitostí. Za brněnské však neuspěl Haščák a dokonce ani Kvapil v nařízeném trestném střílení. Domácí hrozili v přesilovkách, Kometu ale držel skvělý Čiliak.

Ve třetí části se opět hra vrátila do střídmějších mezí. Zápas rozhodla brněnská chyba při rozehrávce. Tu zachytil na modré čáře Klepiš, prohodil mezo obránci na Žejdla a ten tváří v tvář prostřelil Čiliaka. Na konci třetiny dostali modrobílí domácí hráče do tlaku, avšak neúspěšně.

Mladá Boleslav poprvé v sezoně porazila Kometu, která kvůli porážce klesla až na páté místo v tabulce.

Martin Šeda

Štítky BK Mladá Boleslav, HC Kometa Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kometa v pátek v nezáživném zápase prohrála v Boleslavi 1:0, v tabulce je pátá  |  Hokej  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.