Počasí dnes21 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Speciální choreo a gigantický transparent podporují Kometu

Společnost DRFG, jejíž jméno nese brněnská aréna, se rozhodla podpořit hokejisty Komety v ne příliš povedeném období, které teď zažívá. Na dnešní utkání proti Hradci Králové připravila DRFG speciální akci s velmi jednoduchým poselstvím "Věříme".

Na stadion vyvěsila společnost plachtu o rozměrech 20x8 metrů, která symbolizuje důvěru a podporu společnosti DRFG hokejistům Komety.

Tímto velkým transparentem a také připraveným choreem přímo v hledišti ukážeme, že týmu věříme, podporujeme jej a nechceme v tom kluky nechat samotné, i když se jim teď zrovna úplně nedaří,“ popisuje myšlenku akce šéf skupiny DRFG David Rusňák.

Pořídili jsme 5 000 speciálních transparentů do hlediště, prostřednictvím nichž může Kometu podpořit každý fanoušek ve vyprodané aréně,“ upřesňuje Rusňák. Na každého fanouška čeká takový transparent na sedadle a v průběhu utkání vyzve moderátor diváky, aby je zvedli nad hlavu, čímž podpoří hráče na ledě. „Doufám, že se nám společně s fanoušky podaří vrátit Kometu na vítěznou vlnu,“ uzavírá David Rusňák.

Tisková zpráva

Štítky DRFG, Mountfield Hradec Králové, David Rusňák, HC Kometa Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Speciální choreo a gigantický transparent podporují Kometu  |  Hokej  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.