Počasí dnes18 °C, zítra24 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

VIDEO: Fanoušci hokejového Vsetína dorazili vlakem do Brna, vyprodali téměř osmitisícové Rondo

Hokejoví nadšenci ze Vsetína se rozhodli podpořit svůj domácí tým ve velkém stylu. Dojeli do Brna speciálním vlakem, který plně vyprodali a zaplnili tak celkem třináct vagónů. Vsetínští hokejisté se dnes a zítra na ledě brněnské haly Rondo poperou o postup do extraligy s týmem z Kladna.

S úderem třetí hodiny se dnes odpoledne brněnské hlavní nádraží obléklo do zelené a žluté barvy. Do středu jihomoravské metropole dorazil vlak s tisícovkami fanoušků týmu VHK Robe Vsetín, kteří nenastupovali pouze na vsetínském nádraží, ale také ve Valašském Meziříčí a v Hranicích na Moravě. V nádražní hale i na samotném nástupišti na ně čekali i jejich brněnští kolegové, někteří z nich dokonce hodinu předem.

Po příjezdu do Brna se nadšenci plní sportovního ducha a značně posilnění alkoholickými nápoji seskupili a za dohledu republikových policistů hromadně spěchali na zápas do Winning Group Areny. Na místě byla řada policejních aut i několik služebních psů, jejichž úkolem bylo zajistit hladký průběh pochodu. Středem jihomoravské metropole se neslo hlasité skandování. „Vsetín! Vsetín! Vsetín do toho!" křičeli jedni, druzí je doplňovali popěvky o vítězství a nezdravé konzumaci alkoholu. 

Tuto cestu podniknou vsetínští hned dvakrát, stejná vlaková souprava je totiž po zápase odveze domů a počká na ně i v případě samostatných nájezdů či prodloužení. Podobný scénář měl nastat i v pondělí, nicméně vlak k pondělnímu barážovému utkání nebude podle organizátorů vzhledem k nedostatečnému zájmu vůbec vypraven. 

Hodnocení článku je 94 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Alice Holáňová

Štítky Brno, Vsetín, Kladno, hokej, zápas, baráž, hala Rondo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Fanoušci hokejového Vsetína dorazili vlakem do Brna, vyprodali téměř osmitisícové Rondo  |  Hokej  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.